Ніж для рибалок та барбекю, так позиціонує його продавець. На мою думку, так це - відмінний кухонний прилад, який можна взяти з собою в подорож.

Їм можна і м'ясо з рибою обробити, і ковбаску нашаткувати, і овочі почистити.

За класифікацією ножів – це обвалочний ніж для зняття м'яса з кістки.
Це вузький ножик з піднятим вістрям, рівним обухом та масивною рукояттю.

У моїй руці лежить зручно. Довжина леза 13,5 см, рукоятка – 11,5 см.

Ніж невеликий, дуже міцний та надійний. Метод кріплення леза та рукоятки – всадний. У цьому способі кріплення рукоять поздовжнім отвором насаджується на вузький хвостовик клинка, який фіксується за допомогою клею. Больстер (частина рукояті, в яку входить хвостовик леза) сталевий, має упори для пальців та функції гарди (захист від зісковзування руки).

Матеріал клинка - високовуглецева сталь 5Cr15, що характеризується довгим утриманням заточування, високими показниками корозійностійкості, жароміцності, міцності на вигин. Однак, показник твердості леза 40-42HRC змушує сумніватися у збереженні заточування. Час у роботі покаже! Поки заточування у нього дуже гарне.

Рукоятка набірна, два види дерева надають ножу гарного вигляду.

Такий ніж зручно брати з собою в ліс чи подорож. Щоб не поранитися про лезо, є зручний чохол із міцної тканини, який можна прикріпити на ремінь або лямку рюкзака.